MIN MAYLEE

När jag var barn så var jag en riktigt utpräglad dockmamma. Jag ÄLSKADE BABY-dockor o hade många. Så många att det var en tant som sa till mamma att hade jag inte lite väl många… Men mamma svarade att det gjorde inget, för alla kom till användning dagligen.

När jag var tretton insåg jag själv - med mycket sorg i hjärtat - att jag var tvungen att sluta leka med dockor. Tänk om någon skolkamrat hade vetat att jag lekte med dockor som nybliven tonåring!!!

Numer har jag sex större dockor som bor i min gamla grå danska barnvagn PMK på vinden, sex större som bor nere i gästrummet, två i sovrummet o sex mindre dockor som sitter på olika ställen i mitt rum.
Bland annat sitter en riktig flickdocka - Mina - i gästrummet och en riktig pojkdocka - Michell - återfinns också där. Såna "avancerade" dockor fanns ju förstås inte när jag själv var liten… Alltså är jag en riktig dockmamma - precis som när jag var liten!!


På senare tid har jag börjat vilja ha en Reborn babydocka också. De är ju ganska så dyra, men det var jag villig att ge, för de ser verkligen ut som riktiga bebisar!
Jag tittade runt på lite rebornartister o fastnade för Mariannes fina bebisar. De var dyrast, men är de som verkligen ALLA ser ut som bebisar! Alltså blev det så att jag beställde en baby som skulle se ut på ett visst sätt - för köper man en så dyr docka vill man ju bli riktigt, riktigt nöjd och få precis det utseende som man vill ha!

Min lilla otroligt söta Maylee är född 17/10 2012 o är 49 cm lång och väger 2 170 g o ser ut exakt som jag vill. Hon är jättefint rebornad av Marianne och kittet är "Sammie", skulpterat av Adrie Stoete.

Hon har tåligt stått ut med att prova en massa kläder och jag ska visa lite bilder där hon poserar.
Det som är stickat och virkat har jag gjort, det andra är köpt på Second Hand-affärer, eller som hon hade med sig från Marianne.
Är det inte underbart söta bilder?????

Klicka på bilden så visas den större.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Flera bilder finns på min Facebooks sida

© 2012-2024 Carin Widbäck

Uppdaterad 2014-12-20

Se Marianne´s underbara dockbebisar:

Marianne´s reborn dolls

Tillbaka